Dnevna fotografija Stock fotografije Izbor fotografij Lightbox Moja naročila Želje glede naročil

 
 
O portalu

V glavnem, portal IFP.si, je namenjen ohranjanju kvalitete v fotografiji, združevanju profesionalnih fotografov, ki so kot posamezniki nebogljeni na trgu, ponujanju možnosti delovanja mladim nadarjenim fotografom, ki jim je kvaliteta vodilo, najbolj pa seveda interaktivnosti in interdisciplinarnosti preko katerih bo imel možnost izobraževati svet o tem kaj je dobra fotografija.

Portal je naravnan komercialno, kjer bo cena enotna(dnevna produkcija) ali pa določena s strani fotografa(stock fotografija), lahko si boste zakupili kredite ali pa plačevali po izdanih računih glede na količino kupljenih (beri naloženih) fotografij. En kredit bo imel določeno vrednost, ki bo nižja, kot če bi kupovali na podlagi » regularnega downloada«. Več kreditov kot boste kupili, več denarja boste privarčevali. Vrednost kredita bo 0,95 evra. Tisti, ki se boste odločili za kredite, boste imeli tudi možnost cenejšega zakupa oz. rezervacije ekskluzivnosti fotografije, ki bo možna za en dan ali za vedno. Poleg tega, da se vam približamo, smo ponudili možnost, kjer boste lahko direktno kontaktirali z nami glede naročil za snemanja pod kategorijo »Želim naročiti«. V kategoriji »Dnevna produkcija« boste lahko spremljali dnevne dogodke, ki jih bo pokrivala agencija, v rubriki »Stock fotografija« pa produkcijo stock fotografij.

Pod rubriko »Izbor fotografij« si boste lahko ogledali izbor fotografij, ki jih bodo fotografi dajali v konkurenčni izbor za fotografijo meseca v kategoriji »Dnevna fotografija« in do konca do fotografije leta ter Najbolj prodajana fotografija v kategoriji »Stock fotografija«.V kategoriji »Moj lightbox« si boste pogledali fotografije, ki jih želite naložiti s strani, pod »Mojimi naročili« pa boste imeli pregled nad že naloženimi fotografijami ter spremljajočimi stroški.

Portal smo razvijali eno leto zato, da bo čim prijaznejši in enostaven za uporabo. Želim, da vam bo uporaba portala v veselje in da bomo uspešno sodelovali v prihodnosti.

» Direktorjeva beseda
13. April 2017

by Željko Stevanič
05. April 2017

by Željko Stevanič
23. Marec 2017

by Željko Stevanič
14. Marec 2017

by Željko Stevanič